Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, March 30, 2013

monavie juice / jus monavie

siapa suka minum jus buah??
"saya saya!" (sendiri angkat tangan) HAHAHA

ini adalah pati jus buah yang sungguh awesome.

kenapakah awesome?
tak de nak cerita panjang,
sy grafikkan dia untuk pemahaman yang lebih jitu! haipp!

presenting... MONAVIE!


sebab ianya pati buah,
hanya perlu minum dalam 2 cup kecil sehari (ada disediakan cup, lebih kurang macam 1 cup kecil = 2 sudu besar)

dari segi mata kasar memang tak nampak apa itu erti khasiat buah.
tapi since kita ni hari-hari makan makanan yang macam-macam,
terdedah dengan radikal bebas, asap, pencemaran, ajinomoto dalam makanan gerai *haha*,
jadi badan perlukan antibodi awesome untuk melawannya!
(nak beli buah hari-hari kat pasar pun bukannya sempat sangat kan hihi)


 kebaikan monavie terdiri daripada 20 jenis buah super (superfruits) haha kalau translate kelakar je bunyinya :DD




semua ni buah-buahan antioksidan.
untuk kesihatan dalaman tubuh badan.

andddd yang di atas ni adalah untuk monavie botol warna purple.
yang common,
yang sy pun minum :)

kalau orang yang ada spesifik sakit macam sakit jantung, kanser, gout.. etc, ada monavie botol warna lain macam merah, kuning, hijau.. ingredients dia adalah superfruits jugak, campur pulak dengan super sayur-sayuran HAHA ada extra di situ :D lebih awesome.

to those yang berminat,

SEBOTOL RM95  RM90

4 BOTOL RM350  RM330 (dapat kotak sekali hihu)


jemput sms/text FALIQ : 019-3571951 untuk maklumat lanjut.

maklumat lanjut produk ada jugak di website http://www.monavie.com.

beliau boleh hantarkan kepada yang berminat nak membeli monavie dan berada di sekitar shah alam, subang, PJ, KL.. mana-mana yang berhampiran. ok fine la yang putrajaya pun kalau nak, beta boleh tolong dia hantarkan. tak de charge tersorok, just helpin' my brother. bahaha. (yes, faliq is my brother yang awesome.. ^^).

sekian iklan kesihatan.
go buy! yoshh!
:)

0 comments: