Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, April 27, 2013

pagi sabtu

good morning, peeps!!

hari ni misi adalah nk pergi shopping barang DPA, a few barang rumah AND tengok ironman 3. siap dah beli tiket twin seat lagi nak feeling2 duduk atas sofa boleh lentok2 kan HAHAHA

dulu pernah la tengok movie dengan husband kan, pastu macam biasa mesti menjadikan bahu dia sebagai kusyen empukku. (sebab tu pun selalu tertidur kat panggung!)
then kerusi kitorang kena sepak banyak kali dari belakang.
hangin. biasa budak-budak je rajin menyepak ni sebab kaki tak duduk diam.
habis movie time keluar tu baru perasan ada mamat dewasa rupanya duduk belakang kitorang yang sepak banyak kali tu.
agaknya dia ingatkan kitorang couple remaja tak kahwin lagi kan, nak elakkan kemungkaran gamaknya dengan menyepak kerusi. hailaa.
niat dah bagus, cara je yang tak betul.
salah kitorang jugak sebab berwajah remaja. wawawa :'D

sambung.

jadi b4 shopping hari ni (shopping mall pun belum bukak gamaknya), nak pergi breakfast kat kedai belakang.
then nak beli ikan kembung untuk husband.
kesian dia, dari last week mengidam nak makan ikan kembung goreng.
ai pun nak goreng bayam kot malam ni, lama tak makan bayam.
dan jugak beli ikan untuk keju the cat.
sebab nampak macam keju pun dah lama tak makan ikan rebus.
semuanya tengah craving kan. ahaha

but but sebelum semua itu berlaku,
mari kita mandi dulu. haip haip!

2 comments:

Tukang Karut says:
at: April 30, 2013 at 1:41 PM said...

mandi tak hajakkk!

wani ezryl * says:
at: April 30, 2013 at 4:23 PM said...

oh haha lupa nak ajak :DD