Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, April 06, 2013

shopping!



muka orang pergi shopping.

sometimes kita selalu rasa yang weekend days tu tak cukup.
sebab banyak benda nak buat dalam masa sehari.

contohnya hari ni kami pergi shopping barang baby and survey harga barang untuk rumah.
tu pun bukan full shopping. buat secara berperingkat.
zomg seperti yang diketahui, barang baby adalah mahallllll.
tercekik tengok stroller harga ribu-ribu.
baju baby sehelai pun dah berapa ringgit.
kalau baju cantik sikit, harga dah RM50 and above. *pengsan*
and at the same time nak kena beli barang elektrik dan perabot untuk rumah baru.
sila bayangkan.
my life revolves around multitasking..
sampaikan nak shopping pun kena multitasking jugak! hahaha

first kena cari langsir dulu.
langsir langsir langsir.

//to be continued..

0 comments: