Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, April 30, 2013

pening

sy pun tak tau macam mana sy boleh terbuat semua kerja serentak ni.
kemudian dengan macam-macam events akan berlaku. mainly yang terdekat ni, pilihanraya la kan.

itu event negara.
events family pulak :

1.jumaat petang - akad nikah BIL 2, hantar ke rumah pengantin perempuan. (mintak pelepasan ofis, petang)
2.sabtu pagi - medical check up (shah alam)
3.sabtu siang - akikah anak BIL 1 (banting)
4.sabtu malam - doa selamat (banting)
5.ahad - kenduri BIL 2 belah pengantin perempuan.
6.jumaat sampai ahad depan - rewang (gotong-royong) kenduri kahwin BIL 2 sebelah lelaki.
7.ahad depan - kenduri BIL

sy tambahkan satu lagi, minggu ni nak jumpa tok ki (atuk) sy yang semalam kena mild stroke.
prolly rabu ni (esok lah tu).

events ofis :
1.minggu ni dan depan - preparation untuk kursus OC (bahagian sy kat ofis yang anjur)
2.khamis sampai ahad depan - kursus OC (sy tak dapat join sebab ada kenduri walaupun dying to join)
3.bila-bila - perancangan untuk satu lagi kursus on june.

tu baru list tu. pengisian dia tak letak pun. hahaha

events diri sendiri pun sibuk nak chipped in dengan hal rumahnya, husband nak DPA, nak bersalin, kenduri kahwin kawan-kawan yang mungkin pun tak dapat attend sebab punya la banyak events lain muncul. *tetiba mengasihani diri sendiri yang tak de time sangat untuk diri sendiri, even rehat T_T*

fyi sy tak sempat pun masuk ke rumah baru lagi sebab nak menguruskan ada paip leaking, electric short.. gas masak tak beli lagi....

sy nak satu hari yang sy boleh bangun lambat dan bergolek-golek dan bermalas-malas.

manakah satu hari itu?

plus kerja ofis pun ada macam-macam. nak buat ni, nak buat tu. now ai terconfuse nak buat mana satu dulu HAHA. serius tengah pening sekarang ni.

(bila pening biasanya wani e pause kerja dulu sebab tak boleh nak fokus. petang nanti sambung)

ni lunch hour sy nak landing kepala kat kusyen. at least ada la few minutes untuk berehat. ZZZ~

bai.

3 comments:

Tukang Karut says:
at: April 30, 2013 at 1:40 PM said...

kesiannya bini ai. silakan rehat.

wani ezryl * says:
at: April 30, 2013 at 4:24 PM said...

mai massage mai. hihi

kaizenDaGreat says:
at: May 1, 2013 at 11:42 AM said...

semoga kamu diberi kekuatan untuk menyelesaikan semua perancangan dan diberi waktu berehat yang secukupnya... hehehe