Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, April 17, 2013

outstation

eh sempat rupanya berblogging time tengah outstation.. tu pun tengah-tengah malam ni blogging. haha

sy outstation 3 hari kat awana, genting.
so apa-apa hal sila contact no handphone ye.
kalau call no ofis, kemungkinan besar syida *jiran kubikel* yang akan angkat :P

so today i left husband *i know he's gonna be fine. dia kan awesome. tee hee*
husband ke rumah baru hari ni sebab orang kedai letrik datang pasang water heater. now we can have warm water for mandi manda! kehkeh
(tapi apa la gunanya jugak sebab kitorang belum move in lagi ke rumah baru tu. katil pun tak masuk lagi)
then petang tadi called husband, dia cakap diorang hantar dapur sekali.
yosh, sikit sikit kitorang masukkan barang ke dalam rumah tu.


ni adalah gambar semalam, time sy berpindah ke kubikel baru (tempat lama min). itu antara yang menolong sy di kubikel baru. tengah cucuk wire.



ini raja yang datang terkemudian sebab ada urusan kerja perlu diselesaikan dulu, katanya xP



syida. sebelum ni dia jiran kubikel jugak, but now sy boleh nampak dia tanpa penghadang tu :D (before this sy duduk di kubikel kanan syida)



lunch hari ni, makan roti jala dengan kari ayam.


nah ada 2 keping je gambar kat hotel awana.
malas nak tangkap gambar kan.. buahaha.



katil sampai dua gini memang merugikan kalau tak ajak husband. ekekes
so huge biliknya!
(rasa nak rompak je satu katil bawak balik rumah. rumah kitorang kan tak de katil!)


tv mivi.

sekarang rasa lapar macam melebih-lebih.
kalau lepas makan pun rasa macam tak cukup lagi.
tapi sy tak de lah makan non stop.
if rasa tak cukup pun, stop la jugak.
prolly perut membesar lagi ni. sebab boleh rasa.
and semakin mengah. confirm perut membesar dan menolak peparuku. lolx

dah.
jom golek2 kat katil dua ni. boleh pilih :DD

0 comments: