Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, March 24, 2013

rumbling rambling

my husband's not around sebab dia pergi outstation,
sambil jumpa kawan-kawan lama kat KTcity.
malam ni ambik beliau kat airport :D
ai dah siap pesan serunding ayam ok sebab katanya nak ke pasar payang.
harap ketemu la sama serunding itu. teehee


artsy photo masa on the way nak pergi kerja. kat traffic light, so sempat snap. cantik kan.



foodsie.
gambar di atas snapped hari rabu malam lepas.
minggu lepas sy demam kan.
khamis tu husband nak pergi outstation.
so sy sibuk kemas baju-baju kat bilik. kemas bilik sekali lah.
nak masak ke apa memang tak sempat, sebab dah malam pun haha.
(weekdays pun jarang masak sebab either beli kat pasar or balik lambat or MIL sy dah masak).
husband siap-siapkan makanan dengan minuman untuk kami. awww so sweet.
i mean tomyam tu dia beli kat kedai dekat rumah la, tapi telur tu dia gorengkan and sendukkan nasi, bancuh air semua.
jadi harus snap ketekunan beliau menghidangkan nasi untuk sy. haha
really appreciate that :')



inilah olangnya yang pergi outstation itu. baliklah cepat!! hehe.

updates : precious is kicking frequently, super active kau. semangat dia tendang-tendang perut mama dia. haha. hope you stay comfy in there, precious :)

thinking of doing surveys.
lama tak buat survey kotttt.

oklah nak pergi goreng curly fries dengan frankfurters.
sedap ni makan time-time guruh berdentum di langit. HAHA

2 comments:

khairierahman says:
at: March 25, 2013 at 4:03 PM said...

lawa gambar first tu.. series.. macam lukisan zaman sekolah rendah, kat rumput mesti ada bunga2 bertaburan. kekekeke/

wani ezryl * says:
at: March 27, 2013 at 1:58 PM said...

dlu suka lukis bunga dgn batangnya sekali kat atas rumput! hihi