Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, March 04, 2013

proud uncle & auntie

yellow! *and green! and purple! and blue!! hohho*

hari isnin dah ke??!
bila nak hari jumaat balik ni? :P

lupa nak mengkhabarkan perkhabaran gembira.
we're becoming an uncle and an auntie!! *cheers*
ila, biras ai *bukan beras ye* telah selamat melahirkan sorang baby girl yang cuteness pada 1 mac lepas!! xD congrats ila & isa!


they planned to named her amira. namanya panjang lagi. but let's just call her baby mira ;) *well hello, baby mira!*


bawah ni pulak gambar kami pergi kenduri officemate husband :

senyum-senyum simpul gitu. hehe



my plate.



yang best tu sebab ada ais krim calong!! yiehha!!

lama dah weh nak makan ais krim calong.
tiap kali nampak orang ais krim naik motor lalu,
mesti motor dia menyimpang ke tempat lain.
macam tak nak bagi orang makan ais krim je, bang *mulut juih sedepa*

nasib baik la kat wedding mat ni ada ais krim ok!
dapatlah kami menikmatinya secara berjemaah dengan heavennya.


siap tutup mata. jangan main-main ha! :P



akhir kata, reuse and recycle! ;)

hahh tomorrow will be a hectic day.
*pengsan dulu awal-awal*

0 comments: