Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, March 17, 2013

maternity store

bagi future moms,
mencari baju mengandung berhampiran kawasan korang tinggal adalah agak susah.
(even nak cari kedai yang spesifik jual barang-barang maternity pun susah weh!)

so hari ni sy nak introduce sebuah butik ibu mengandung, ibu menyusu dan kanak-kanak di seksyen 20, shah alam.
kedai ni dekat lot-lot kedai area apartment suri puteri.. and area restoran monrods.
inilah kedai MUM DREAMS :)


cangg!! papan tanda kedai dan pintu masuk.



kat sini memang banyak la selection baju-baju mengandung/menyusu kalau para ibu mengandung nak cari.

ada baju blouse, kurung, maxi, overall, seluar, skirt semua ada.
ada yang ikut saiz S, M, L, XL etc and ada yang free size.
range harga adalah around RM60+ ke 70 untuk blouse. baju kurung around RM137 kalau tak silap.
tak pe tak pe kalau nak check harga (atau beli online!) boleh ke website diorang www.mumdreams.com.my


jalan-jalan ke kedai lepas purple walk.











so siapa-siapa yang tengah mencari baju mengandung/menyusu atau barang-barang untuk baby di area shah alam bolehlah singgah ke sini, ye! :)

0 comments: