Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, March 07, 2013

rambling hari khamis

nak transfer gambar pun tetiba USB kat ofis ni tak dapat mendetect.
so it's an entry without photo(s) ;)

minggu yang agak biziness.
sebab most of the time dok luar ofis.
ada lawatan and bengkel.

pregnancy updates.. today dah masuk week 25.
memang pun hari-hari selalu nak pergi toilet. i mean SELALU.
macam kat ofis ni kan washroom dia sayup kat hujung sana.
pintu tepi kubikel pulak kunci.
so kena lalu jalan jauh nak pergi buang ayaq. haha
tabahkan bladder, wani! *pat bahu sendiri*

and being gassy.
hadoinyapunn. lolx.
selalu rasa nak buang angin.
susah kalau duduk berhampiran dengan masyarakat macam ni.
kena duduk menyendiri di tepi sudut.. kahkah

oh. tak scan baby lagi.
jadi tak tahu sex dia.
prolly, insyaAllah hujung bulan ni ke kita scan eh.
tapi biasanya orang cerita, kadang kalau scan pun, if baby tu kepit kaki, kita tak nampak jguak jantinanya. haha
so ai tak kisah boy ke girl.
yang penting sihat dan awesome xD

what more.
backache. selalu backache.
lagi-lagi kalau duduk lama-lama.
sebab tu tak suka travel berjam-jam dalam kereta,
or duduk lama time bengkel/kursus.
sebab ai sakit belakang *menetes air mata*
kalau drive kereta pun biasa bawak kusyen kecik letak kat belakang.
hari tu gi lawatan kat KL pun bawak kusyen untuk lapik belakang.
tapi backache ni normal.
cuma tak selesa je la.

oryte tu je update pregnancy hari ini.
next time sy update lagi! ^^
tatah!

0 comments: