Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, March 07, 2013

toilet yang tak user friendly

gile cute toilet kau!

hoahh lama sangat super lama tak buat top listing. mah haha.
now mari kita list ciri-ciri toilet yang tak user friendly mengikut fahaman wani ezryl.
korang tak setuju apa ada hal. sila listkan ciri-ciri idaman sendiri ye :P

1. tak ada tisu / short of tissues
    -biasanya sebab ramai sangat pakai, atau pengguna yang sebelum-sebelum ni kuat makan tisu. so tisu cepat habis. sangat la tak best pergi toilet tak de tisu hoih. laksana buang ayaq tak puas. lolx

2. tak de paip tapi air ada / air keluar ikut bawah (mangkuk tandas)
   -memang konsepnya canggih kosmopolitan sangat. tapi hazabnya nak menadah tangan kat pancuran air yang keluar ikut mangkuk tandas tu. kalau nasib tak baik maunya terseluk air toilet *eewwww!!!* lagi hazabness kalau paras air dalam mangkuk tandas adalah tinggi. gamble je nak hulur tangan kat situ T_T

3. tak de paip langsung
   -haa yang ini konsep mat salleh. biasa kat lobi hotel selalu buat perangai gini :D paip tak de, tisu ada. rasanya kalau korang nak terlabur amanah saham besar memang batalkan balik la niat tu hahaha. tapi mat salleh relax je kan.

4. super kecik
   -muat-muat badan je nak masuk. pernah ok jumpa toilet gini kat stesen minyak.

5. tak boleh nak flush
   -what the heee. pulak tu sebelum ni ada 'lingkaran coklat' dalam tu akibat tak boleh flush *ewwwwww* jadinya kalau ada keadaan toilet macam ni, sila selenggara segera ye.

6. toilet banjir
   -ye. tetiba kalau tarik flush, menderu-deru air dia keluar macam air terjun. silap-silap tersimbah kita sekali. kuat sangat tekanan air gamaknya.


sekian sahaja ciri-ciri toilet tak user friendly.
semoga kita semua tidak bertembung dengan toilet seumpama ini. hihi

toodles!!

1 comments:

wani ezryl * says:
at: March 8, 2013 at 1:59 PM said...

oit mana komen si durra ni hilang. btw nk reply jgk walaupun komen hilang haha. good point 'tandas yang berbau busuk'. tapi kalau xtahan kena masuk jugak. haha