Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, March 04, 2013

azra & fauzi's wedding reception

oklah fine.
next time pergi wedding, sy akan lebih passionate menangkap gambar.

inilah berlaku bila pergi wedding makan makanan sedap kan..
langsung tak toleh kiri kanan.. haha

BERSIARAN SECARA TAK LANGSUNG DI WEDDING AZRA & FAUZI.. DI KOMPLEKS PERBADANAN PUTRAJAYA!! *tepukan gemuruh*


asalnya dah cakap dengan raja nak jumpa kat wedding.
lepas tu handphone tinggal kat rumah kauuu. terus tak dapat contact.
time balik tu baru terjumpa raja tengah makan kat meja. *sori raja! hp ku tertinggal!! sobs*

nah photos. malas nak type caption. hihi

























semoga hidup bersama dengan awesomenya!! xD

4 comments:

Ahmad Jedeh says:
at: March 5, 2013 at 3:52 PM said...

Wah meriahnya Catalyst. Aku xsempat pergi pun. Tunggu anak bangun tidur lambat, then g kenduri kat Shah Alam dulu. Tau2 je dah kol 3++. Huhu.

wani ezryl * says:
at: March 7, 2013 at 1:09 PM said...

hah ko memang kan. kekeke. meriah jugaklah dgn komathinya edar gmbr2 konvo kat majlis kahwin azra haha

kaizenDaGreat says:
at: March 8, 2013 at 6:12 PM said...

ko kena belanja aku sebab hp ko tertinggal kat umah... hahaha

wani ezryl * says:
at: March 9, 2013 at 8:38 PM said...

kekeke sori, raja! serius tertinggal. mula ingt tinggal dalam kereta.. dah masuk kereta tgk pun xde! rupanya xbawak phone.. ish.