Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, March 28, 2013

list of things

hoahh hari ni dah masuk 28 weeks!
(means it's already 7 months!)
(means lagi dua bulan precious nak jumpa kami! hihi)

er does that means sy dah kena buat listing barang apa nak kena beli?
apa yang nak kena beli sebenarnya ni??

ok nanti kita google ramai-ramai. haha

3 comments:

Anonymous
at: March 28, 2013 at 7:21 PM said...

I pun dah 28 wks++. Byk lg brg lom complete esp for BF. Skg dah start basuh baju budak kecik ni, buat batch by batch sebab sgt tak larat nak basuh tangan.

Ann :p

wani ezryl * says:
at: March 29, 2013 at 12:59 PM said...

haa knp kena basuh baju?

Anonymous
at: March 29, 2013 at 3:48 PM said...

Oh, i meant baby clothes. Dh beli for 0-3 mths n 3-6 mths so basuh siap2 sementara ada energy to do so skg ni :)

ann