Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 26, 2015

serai seksyen 3 pulak

ye, serai dan kitorang memang tak dapat dipisahkan. hehe

and for my pregnancy news,
am still here and belum masuk wad atau deliver lagi.
kalau esok ok, masuk la ofis kejap.
kalau tak, cuti la lagi kita. tengok condition macam mana.
hopefully semua ok.

so yang part pergi serai ni adalah pada hari ahad baru-baru ni.
since it's harith (my brother)'s birthday *happy birthday harith oih!*
marilah kita makan beramai-ramai.
semua ada kot; mama abah, faliq, ain, us, azreen (harith's bff + our former neighbour) & the birthday boy himself..
mama arah (my aunt) dengan nurul (my cous' wife) + sarah (nurul's daughter) pun join sekali, sebab kebetulan ada kat shah alam. diorang siap belikan kek lagi.


3 beranak bulat. ahahah



ariana and babah.



my beloved parents :)



tak snap gambar makanan satu-satu, sebab phone tertinggal kat rumah. ni pakai ehsan phone husband. haha



makan jangan tak makan weps. xD


later on baru makan kek kat rumah.
ni lah photo pemotongan kek.
haha

selamat hari jadi, brother!


..yang ke-22 ok.
still a little brother to me :)

0 comments: