Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, October 09, 2015

rumahku sorgaku :D

cuba teka objek di bawah ni :




ye, itu ariana tengah tidur dari pandangan atas! hahaha

dia memang suka tidur pose landing tangan kat pipi. lolx



ni pun gambar random; ariana angkut pek tisu besar tu masuk bilik. gigih dia (double her size!)


yoshh akhinya weekend sudah kembali! yeppa!
jereb (jerebu) pun macam dah tak berapa nak nampak.
and akhirnya jugak husband kembali ke rumah selepas 2 minggu outstation hihi
masa first outstation seminggu tu ada la dia balik kejap sehari, lepas tu esoknya dia sambung outstation.
so total 2 minggu dia tak de.
nasib baiklah ada ariana dan kucing-kucing menemani. rofl.
tu pun malam-malam risau jugak sebab depa ni dok cerita rumah kat p15 sana kena pecah masuk pukul 4pagi.
hopefully tak de la kes kat tempat kitorang ni (walaupun dulu pernah ada).
sini pun ada guard jaga kat bawah,
and ada la dia ronda kat tingkat-tingkat ni.
semoga aman sejahtera. hehe

husband balik petang tadi.. awal jugak la.
lepas delegasi dia balik, dia pun balik.
sampai sini terus pi ambik ariana kat taska.. bawak pi makan ais krim kat mc d.
rindulah agaknya tu hihi

tak de apa nak cerita pun,
upload gambar yang ada tersimpan ni je ha.
tang-tang kerajinan masak (ataupun kemalasan..  tapi sebab lapar, terpaksa merajinkan diri jugak HAHA).. and tang-tang rajin nak snap gambar.
kadang makan je terus, malas nak snap.
musim pemalas kan ni. haha


nasi goreng merah, sebab pakai cili kering. tapi cilinya tak banyak so tak berapa nak merah.



sedap hoih ni. salah satu comfort food sy :)



ketam goreng dan sayur rebus. ariana makan bersuap-suap kalau dapat ketam ni. hahah



ni nasi kerabu beli kat p15.



ok nanti sambung sembang lagi. :DDD

0 comments: