Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, October 23, 2015

quite a pain.

hanya untuk rekod,
harini kesakitan kat belah bawah perut adalah melebihi hari-hari biasa.
sambil duduk dalam toilet ofis, sambilku calculate hari ni beza berapa hari lagi dengan EDD (EDD tu tarikh jangka bersalin).
so ada lah dalam 23 hari lagi.
calculate pulak beza hari bersalin ariana dengan EDD yang dulu.
15 hari lebih awal.
each and everyday semakin berat pressure di bawah and semakin sakit nak jalan setiap langkah.
especially if nak buang air. kadang tak banyak mana pun urine tu. tapi seksanya rasa seperti minum 2 gelen air lolx
ni pun on off je sakitnya.
harapnya menyurut la.
may be braxton hicks je tu sebab tak de bocoran ke apa haha.
but still, akurasamacamtaknakkerjadannakbalikrumahjeniiiiiiiiiiii.

kbai.

2 comments:

kesh says:
at: October 23, 2015 at 12:53 PM said...

g check wani i haritu kena uti bila sakit2 kat area pelvic tu...

wani ezryl * says:
at: October 23, 2015 at 3:28 PM said...

thanks kesh. kebetulan esok mmg nak pi check up jumpa doktor.