Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, October 13, 2015

polly pocket

eh tetiba rindu pulak kat polly pocket.
siapa yang tak pernah main/nampak/pegang,
it's one of the 90s toys. xD

rumah super kecik yang boleh dimuatkan dalam poket!

memang suka gile benda ni.

even dah besar ni pun, kalau pi toys r us mesti check ada ke tidak polly pocket ni.
last-last bila google baru la tau yang production dah dihentikan sebab ada kes budak-budak tertelan bendalah ni.. sebab kecik sangat kan.
yang tinggal sekarang cumalah polly yang dah dimodified.. besar sikit.
tapi rumah yang boleh dimuatkan dalam poket ni dah tak ada :(

yang tinggal hanyalah kenangan.. aicewah.

gila punya collection!

so kalau suka sesuatu permainan tu,
simpanlah baik-baik.
in next 20 years may be benda tu dah tak ada and korang akan merinduinya.

:)
cheers.

0 comments: