Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, May 09, 2013

makan time!

yelah makan time.
sebab kelaparan semalam tak makan nasi. malam tu la baru makan nasi. hihi

asalnya nak makan time hari pekerja yang lepas,
tapi restoran serai ni tutup.
so kitorang pergi la makan malam semalam.

packed ok! nasib baik datang awal and dah order trough phone call siap-siap.

datang-datang je makanan dah terhidang, boleh terus makan ;)


ni la makanannya.. tak banyak pun.

datang bertiga, sebab the dad tak ikut, dah kenyang.
husband pulak outstation.
faliq tak balik rumah lagi, mungkin keluar dating. ntah. lolx



with harith.



my mom ^^ thanks belanja!


dah tu balik rumah mengantuk gile laa.
hahaha.

nah gambar keju. duduk yang bukan-bukan je dia ni :P







ok tamat! :P

0 comments: