Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, May 24, 2013

36 weeks

whoaa dah 36 minggu rupanya usia kandunganku! how time marathons. lolx

masih stay di putrajaya.
risau-risau je nak keluar and lalu kat area presint 2 sebab ada festival belia putrajaya 2013 tu. sesak!
(tapi teringin nak pergi. tapi kalau pergi, sure kena menapak jauh. ai tak larat! HAHA)

time tersekat masa balik ofis semalam,
dapat la tengok kemeriahan festival belia tu.. from inside of my car.
then bila google,
tengok macam-macam ada kat sana.
yang tempting adalah pesta kucing, pesta buku, kawasan seni, kawasan jualan pakaian/tudung oleh bloggers!
actually banyak gile aktiviti dia.
kalau nak tau, sila check festivalbelia.gov.my
hohh kalau ai tak pregnant sarat 8 bulan gini memang ai dah gigih menapak.
dulu time belajar pun gigih pergi xgames. bukit jalil, sunway lagoon, redah je. haha
tapi tu la, sesak :P

hari ni nak pack beg dan barang-barang untuk husband ke kursus DP*A.
esok pagi dia dah nak bertolak ke kemaman with our friend, faiz.
kursus start ahad.
enam bulan. wish him all the best! :)
jadi semalam lepas habis kerja, lepas maghrib tu kitorang pergi dating la apa lagi. hahaha
harini pun dia bawak jalan-jalan ke bangi.
jalan saja ye. sebab sy cakap lama tak jalan ke bangi,
kecuali time belajar dulu (ikut kawan) and time sesat haritu. haha.

and to all my friends yang juga nak ke DP*A untuk batch ni,
good luck and enjoy the moment!!

ok nanti sy update lagi.
patut update doodle untuk harini kan,
tapi tak melukis lagi.
kejap lagi la kot melukis.
k k.
tata!! :)

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: May 24, 2013 at 10:57 PM said...

Bila ada member ajak g putrajaya... memang aku tolak awal-awal... Jem kottttt....