Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, May 26, 2013

leaving for DP*A

semalam husband dah bertolak ke kemaman dengan kawan kitorang, faiz untuk ke kursus DP*A.
eh tapi tak sampai kemaman lagi,
diorang bermalam kat kuantan.
pagi ni baru bertolak ke kemaman.

so all the best to him & the rest of PTDs yang ke DP*A tahun ni! :)

semalam kitorang pergi hantar kereta husband balik banting..
simpan kat sana.
on the way tu singgah breakfast kat dengkil.


roti canai sy :) sekarang ni kalau breakfast je selalu order roti canai. sungguh koles di situ :P



husband macam biasa, makan nasi lemak.

tengok, dah siap potong rambut no.3.
bulat kepalanya.. haha.


taking a snapshot together before he left for DP*A.

semalam jugak adalah anniversary empat tahun sy dalam perkhidmatan (status tetap).
kalau  nak kira kontrak, lama sikit daripada tu. haha.
so happy anniv to me & friends!

ok husband pergi 6 bulan.
long distance lah kita lagi. lolx

0 comments: