Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, May 21, 2013

life's update

hey peeps!!

june is around the corner.
husband dah nak pergi DP*A (6 freakin' months!!),
and sy dah nak deliver precious. approximately dalam 2 minggu - 1 bulan lagi.
tengoklah tahap kesungguhan precious untuk keluar. hihi.

orang berpengalaman yang tengok my tummy cakap perut nampak dah jatuh.
maknanya dah tak lama lagi la tu.
perut sedang mempersiapkan dirinya untuk deliver ^^v yoshh, doakan kami!!

husband and i,
kitorang sempat la stay kejap kat rumah baru..
untuk dua minggu ni.
so life makes sense (haha), balik kerja ada la rumah sendiri untuk dituju :P
tapinya makan bertapau lagi kita sebab harap dapur je ada, tapi gas tak beli lagi. lolx!
(kettle comel atas dapur tu hanyalah hiasan semata)
fikir-fikir kalau beli sekarang pun macam rugi.
stay kejap je lepas tu husband dah pergi DP*A. sy nak cuti bersalin.
better beli lepas beliau balik nanti kan.
aircond pun sama.

my parents tengah baby cot/playpen hunting.
katanya nak belanja.. haha. tapi tak jumpa design yang berkenan di hati.
so all the best with the hunting thingy, ya! ;)
stroller pun dah ada, durra gf adik ai hadiahkan *thanks to durra & family!* dia siap hadiahkan baju-baju baby, baju mengandung.. tapi sy tak pilih lagi untuk basuh sebab tak sempat.
lepas husband pergi DP*A ni sempat la kot nak tengok :)

so nanti kita update lagi pasal precious.
hari tu scan lagi, nampaklah dia membesar bagaikan johan kat dalam tu. haha *way to go, precious!*

sementara tu, nah gambar-gambar ai camwhore. alah bukan selalu pun.
wuah hahahahah



dahi jendul betul!


dan ini gambar tummy sebesar 35weeks :)

toodles!!

2 comments:

kaizenDaGreat says:
at: May 21, 2013 at 10:29 PM said...

Semoga semuanya selamat. InsyaAllah. Can't wait to see "anak sedara" i. Hahahaha.

wani ezryl * says:
at: May 23, 2013 at 5:19 PM said...

thanks, raja!! insyaAllah, sama2 kita doakan & tggu kehadirannya. hihi