Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, May 14, 2013

gila buah-buahan

gambar hiasan : buah oren yang sy bawak bekal ke ofis.

zomg dah dengar bunyi guruh. luar dah gelap.
hujan, ke mariiii!! xD

recently sy asyik rasa macam nak makan buahhh je.
buah oren, epal, tembikai. ni dari semalam rasa nak makan tembikai.
may be pun sebab cuaca panas. makan buah syiok. haha

sy ambik cuti semalam dan hari ni.
sebab nak uruskan few things yang tak dapat diuruskan on weekend.

macam hari ni.. basuh baju, especially baju baby.
my mom cakap kena basuh sebab takut berhabuk. so basuh rendam-rendam and bilas camtu.
lepas tu nak mengganti puasa lagi 2 hari.
insyaAllah kalau sempat berbuka hari ni, kira habis dah ganti puasa.. hoyeah!
plan adalah nak masak kari ayam, ikan goreng dan udang tepung untuk berbuka.
oh dan tembikai. faliq baru balik beli tembikai tadi *mata bercahaya*

precious gerak super aktif.
rasa ketattt je perut.
rasa macam nak terberanak pun ada sebab perut penuh (mandai je wani, tau ke rasa nak beranak tu macam mana? lolx)

hari ibu? tak sempat lagi nak keluar celebrate.
sebab sibuk berkenduri weekend lepas.
sempat beli kad and hadiah je untuk mama tersayang.
tu pun pass kat beliau time kenduri hihihi.
kat MIL pun beli jugak hadiah. me&husband share.
nanti esok-esok ada time free, kita keluar celebrate la ye.

tapi pun husband dah nak gi kursus DP*A.
in less than 2 weeks.
semoga dipermudahkan semuanya.

oklah.
tu je.
tajuk 'gila buah-buahan'.
tapi cerita macam-macam kan. HAHAHA
apa boleh buat,
i'm distracted like that :P

dadaa!!

1 comments:

kaizenDaGreat says:
at: May 17, 2013 at 8:02 PM said...

tajuk tak seiring dengan isi? Biasalah tu bagi orang-orang kreatif macam kita.... hahahah