Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, August 04, 2015

hari-hari mau pergi ikea

helo!
wuah macam biasa, dah beratus abad lamanya barulah sempat nak up entry. kihkih

weekend haritu kitorang ke ikea, semata-mata sebab nak pergi makan.
so pagi-pagi tu dah bangun awal, siap-siap pergi.
orang boleh tahan ramai. parking ada, tapi hujung sikit. yang dekat pintu semua full.
ingatkan lepas-lepas raya ni tenanglah sikit ikea kan.
hoo sama je :P

nah gambar.

ariana bariana dan kek badam. badam's good for your brain! :D



love this guy. kikiki



me, as usual dengan chicken wings ikea. kali ni tambah fries. sepinggan dia bagi.

ikea ni go green sikit.
tak ada tisu and tak ada plastik apa kalau nak tapau.
nak tapau sila bawa tupperware sendiri.
so dah siap-siap bawa tisu dan tupperware dari rumah.
in case makan tak habis and nak tapau bawa balik. lolx
but luckily semua habis dimakan hari tu :D


ma love.


ariana kalau jumpa paper and pencil memang suka dia.
biasalah kan budak-budak,
fasa melukis sudah mariii.

tak tau la budak sebaya dia yang lain, tapi dia ni memang khusyuk melukis.

even kat kaki sendiri pun dia suka conteng-conteng,
ni kan pulak kalau jumpa kertas.
ni dia lukis atas kertas ikea tu. yang untuk tulis kod barang yang nak dibeli tu kan.


dari sofa turun ke meja kopi pulak. sambung melukis.

baguslah, memang nak menurunkan bakat melukis pun kat dia. kahkah
*baru-baru ni dia lukis atas ultrabook ai. huuuu haru. nasib baik guna pensil je* T_Tv

with his phone.



selfshot sekali! xD



naik atas sofa balik, buat macam rumah sendiri. lolx

tak de beli banyak barang pun.
more to window shopping.
sebab niat asal nak makan meatballs je haha
(tapi ada la sikit grab barang-barang kecik macam sudu garfu mangkuk gelas).

time ni ariana dah ketidoran sambil peluk panda bear.

murah je plushies kat ikea ni.
panda tu baru 11 ringgit lebih.
soft and fluffy lagi.

dan entry ni diakhiri dengan gambar meatballs ikea dan rakan-rakan. haha






bye!

2 comments:

budakbandunglaici says:
at: September 21, 2015 at 2:18 PM said...

dah lama tak pergi ikea

wani ezryl * says:
at: September 21, 2015 at 9:30 PM said...

apa lagi, sila singgah dalam masa terdekat ni! xD