Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, August 20, 2015

penatnya hari ni hoih!

kepenatan selepas habis buat kerja seminar.
finally it ended today.. yays!
kelam-kelibut la sikit i don't think i can be an event planner or anything.
tak kisahlah tu yang penting lepas ni a good night sleep and a peaceful days at the office *wihihi*

btw hari ni sy 'mencuci' reading list kat blogger ni.
means sy terpaksa delete blogs yang sy pernah follow, tapi dah berkurun tak update (i.e lebih setahun).
walaupun begitu masih meninggalkan beberapa blogs tak berupdate dalam list sy, dengan harapan one day mereka akan terbukak dan tergerak hati untuk update HAHA *harapan tinggal harapan* :P

guess semorang menemui kehidupan sejati di luar dan tak sempat dah nak blogging blogging ni.
ataupun menemui kehidupan cyber lain di instagram, twitter, whatsapp yang lebih mudah.
ye lah nak blogging ni ko kena rajin sikit.
nak kena transfer gambar, edit gambar, upload gambar, nak fikir buat ayat lagi. macam-macam nak kena buat.

kalau instagram tu.. SNAP SNAP!
tambah hashtags 2-3.. dah! siap!
dapat komen beribu-ribu.
ni kalau kat blog dapat satu komen pun dah kira bahagia. hahahaa
adakah zaman blog hampir pupus?
naooo i won't let it happens!!
walaupun diri sendiri ni agak pemalas jugak nak blogging kerap-kerap sekarang.
kang cerita pasal kepenatan diri sendiri hari-hari.. siapa nak baca weh??

plus semakin umur up up and away ni semakin berhati-hati bercerita.
kang cerita detail pasal kerja, kena menjaga kerahsiaan pulak.
walaupun sy tengok kawan-kawan kat fb kemain update pasal kerja sana sini kan.
ikut suka lah. sy ni malas nak update pasal kerja.
sebab kerja is kerja. media is for leisure. haha. kann.

tu la keluar banyak gambar makanan tu.
makanan won't harm anyone.
walaupun kadang terbaca jugak kat fb "fikirkanlah perasaan orang yang kebulur tak makan ketika kamu mengupdate gambar makanan."
heyy orang tak cukup makan tak bukak fb/anything similar lahhh.
mungkin mereka tak pedulikan pun benda remeh-temeh macam media sosial ni dan lebih mementingkan survival hidup.
kalau dia buka fb, maknanya dia masih mampu makan. insyaAllah. atau mungkin dia saja berdiet.
hihi.

oklah nanti sambung.
ada lagi nak cerita tapi sy penat sangat.
penat kaki sebenarnya, kelenguhan.
nak pi luruskan kaki. lolx
kbaiiii!!

0 comments: