Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, August 25, 2015

makan is the passion

here i am, blogging on the carpet at the living room.
dengan bantal bulu angsa kegemaranku.
dengan back ache nya macam biasa. lolx

now dah free sikit bolehlah blogging.
sebelum ni sibuk sikit dengan seminar and my bro's wedding.
now everything is back to normal, i guess.
tapi kadang boring jugak kalau tak hectic. *walaupun being hectic tu penat HAHA*
tapi hectic tu lagi bagus sebenarnya daripada ko dok wandering around tak buat apa-apa kan.
boleh mati kutu dibuatnya. :DD

kembali kepada cerita makan-makan.
sabtu malam yang lepas kitorang pi makan besar kat serai seksyen 3.
sekali menjamu family ain (my brother, faliq's wife - my SIL) yang turun shah alam from johor untuk wedding at our side.
tapi sy tak snap gambar diorang. ai is segan.
kang ada yang ingat mental ke budak ni, time orang nak makan dia sibuk nak snap gambar AHAHA
snap gambar anak-beranak kita je. :)


ikan kerapu masak tiga rasa.



sayur kangkung goreng belacan.



blackpepper chicken.



serai's tomyam udang. tapi this time masam terlebih limau nipis sikit.



the apples of my eyes.



my youngest bro, harith.



my aunt, cik mah.



mama.



abah.



myself. excuse the sememehness. memang terkejar hari tu tak sempat nak bersiap ke apa.

ye hari sabtu tu kejar ke sana sini untuk preparation wedding.
dengan jemnya shah alam sebab ada baby expo.
ahhhh stress lalu jalan ke pusat bandar.
i remember shah alam was not this packed time kecik-kecik dulu.
shah alam used to be peaceful and nak jalan ke mana-mana pun selesa. haha
time has changed kan.


our table. table family ain kat sebelah.



lauk-pauk yang biasa kitorang order.



mi favorito.. deep fried brinjal. woot woot!


oh tu je lah.
haha.
nanti sambung lagi. babai!

0 comments: