Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, August 13, 2015

party raya, party raya everywhere

hahaha
guess itulah status semua orang sekarang ni.
tak ada lah 'party' mana, just open houses, and more open houses (or open office pun boleh. lolx)

kat ofis pun ada berapa banyak 'open house'.
esok ni ada lagi peringkat putrajaya punya.
lusa jumaat raya PPTD.. and diorang dah start pasang khemah kat depan ofis kitorang (location and co-host). VVIP yang nak datang = PM.

i was appointed as one of the liason officers.
tapi macam biasalah, kalau ada jamuan raya je mesti sama ada sy datang lambat sebab kena pi KL (haha) atau tak dapat datang sebab ada hal-hal lain.
same goes here.
jumaat ni pun tak dapat menghadirkan diri.
i already told the management and i stated my reason.
but the jamuan raya should be meriah.
i can imagine a sea full of PTDs there. and food. hahaa
diorang cakap siap ada ruang untuk budak-budak main.
so parents can let their kids play there.

so i wish everyone a great jamuan raya,
though i am probably won't be around.

enjoys.

0 comments: