Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, July 24, 2015

post raya di ofis

hai!
still on mood raya?
sy dah masuk ofis dari semalam dah.
budak-budak ofis pun dah ramai yang masuk tapi ada dalam separuh lagi yang masih bercuti. *bestnyaaaa hahaha* including my husband la tu yang habiskan cuti sampai minggu ni sebab cuti banyak lagi katanya.

kerja pun tak berapa nak ada awal-awal ni.
semalam masuk ofis, pukul 10 pagi kerja dah settle.
nasib baik la hari ni ada meeting kat luar. kot tak mati kutu dok ofis lama-lama. hahaha
kafe pun belum bukak lagi. terpaksa kirim kat husband belikan breakfast.
tengah hari kena balik rumah makan sebab ofis tak de makanan. great. T_Tv

marukku super sedap di abad ini.

gambar selingan marukku sedap yang dibeli daripada kawan ofis.
import dari pahang ni. jauh ok. :D

mood makan rendang still ada, walaupun baca status kebanyakan orang; "dah tak larat nak makan lemang ketupat rendang semua." sambil post gambar nasi putih, western food dan lain-lain lagi :P
may be sebab rendang is always be my fave,
and i didn't have enough rendang on raya kot.
sy raya kat terengganu, so semua rumah yang kita pergi tak de hidang rendang ketupat semua tu pun haha.
rendang yang sempat makan pun adalah yang sendiri buat on the first day of raya.
so may be harini nak masak rendang lagi kahkah gila rendang budak ni :DDD
lagipun kesian ketupat palas dalam fridge yang sy beli dari hari tu tak de kawan nak dimakan bersama.
kesian kan. :P

so tu je la.
random rant untuk hari ni.
cya some other time! bye!

0 comments: