Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, July 02, 2015

the lil adorable family

hey hey! :D

dah ramadhan ke-15 rupanya.
masa berlari bagaikan angin.. woosh!!

hari ni sahur terlambat bangun pukul 5pagi.
plan nak bangun pukul 4, nak goreng nasi.
maka tak jadilah kita bersahur nasi goreng ikan.
makan nasi putih dengan lauk singgang semalam yang dipanaskan (nasib baik ada lauk). haha

ni few photos of my little happy family.

ahha! si-tak-puasa makan sate ayam seringgit dalam kereta, on the way ambil dia balik from taska.

ariana was so independent.
i guess most of the kids her age do.
semua benda nak buat sendiri.
ni termasuklah nak tolak troli naik ke rumah.
padahal troli berat ya amat. haha hartamas.

tepi tepi ah ching nak lalu! rofl.






maafkan rambut askar london tu :P

ye memang kadang tengok semak samunnyaaa rambut hoih.
babahnya tak nak potong yang di depan tu.
nak tunggu panjang.
dibagi cekak, kadang nak pakai kadang nak bukak.
bagi pakai klip rambut pun tak dapat nak klip semua sebab rambut tebal sangat. lolx

nah gambar budak rambut askar london baca doa makan.

menadah tangan memohon rahmat Yang Maha Esa.



aaaamiin!!



ok dah boleh makan! :P



time ni sy dah selak sikit rambut depan dia tu. sebab terlalu 'london' nengoknya. hahaha



my beloved husband. sobsob

sobsob sebab dia pergi bengkel (kursus).
berbuka puasa la ai sengsorangg waaa
next week ada few programmes buka puasa ofis pulak.
kena tinggalkan dia dengan ariana berbuka kat rumah sendiri. waa jugak
*jangan nak dramatik sangatlah wani! dush!!*


lepas habis makan terus nak vakum rumah! hahaha. plug tak pasang pun! :DDD

mendapat la anak rajin macam ni.
malah lebih rajin daripada diri sendiri kihkih

ok tu je.
babai!!

0 comments: