Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, July 16, 2015

the incredible raya journey

rupa-rupa sebelum bertolak :P

ingat nak upload kisah makan-makan lagi, tapi macam tak sempat. hoho
kejap lagi nak gerak balik ke kampung tok-tok ai di terengganu.. yeppa! xD
beg semua subuh-subuh tadi dah packed.
harapnya jalan tak jem sebab semorang cakap jem kat area karak je, lepas tu dah clear.

nak jadikan cerita, malam semalam tengah seronok-seronok masak rendang, gas habis kau!
in the middle of 11p.m., a day before raya lebih kurang. mana nak cari gas hoihhh
dahlah tak kering lagi, still dalam rupabentuk gulai ok. *faint*
tapi dah masukkan dalam freezer, today balik kampung karang kita keringkan rendang tu guuu T_T

oklah that's all for now.
jumpa esoklah, i.e raya day! kihkih

till then! :)

0 comments: