Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, July 03, 2015

projek hari raya

apa tu projek hari raya?
ye tahun-tahun yang lepas rajin la buat handmade raya card.
kenapakah now handmade raya card sy dah ke laot??!! *headdesk*

dengan jujurnya sy bitau,
tahun ni sy beli je kad raya.
tu pun limited untuk family je. haha
(cause people don't sell raya cards anymoreee. boohoooo)

tapi may be projek hari raya tu masih ada.
macam tahun lepas, projek hari raya sy adalah buat sampul duit raya DIY yang diprint daripada blog contengconteng. kihihi

mungkin tahun ni projek yang sama,
cuma bukanlah ambik daripada blog contengconteng lagi.
buat sendiri ke macam mana.
tengoklah.

rajinkah sy?
lolx.

0 comments: