Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, February 23, 2015

sunway lagoon time!

cuti-cuti ni kitorang ke sunway lagoon, meng-tan-kan kulit. ahaha
ye musim panas dah bermula.
dah start rasa bahang-bahang and dahaga gile.
pergi mandi kat sunway lagoon pun rasa heaven je sebab sejuk kena air.
plus CNY ni sunway lagoon ada harga promosi.
bayaran masuk from 100 lebih untuk adult, jadi RM90 je.
tak ingat sampai bila promosi ni,
tapi time musim panas and promo ni la masa yang sesuai nak ke sana.


bawa ariana main air.

kitorang stay kat sunway tower hotel.
kalau tengok kat internet, hotel ni 4 bintang.
may be location dia strategik gila, connecting dengan lagoon dan mall.
tapi kitorang masuk situ tak terasa macam 4 bintang pun.
bilik punya la kecik. iron pun tak de.
nak iron kena pergi ironing room. serupa hotel 2 bintang.
view bilik pun kalau superior, tak ada view sangat.
tingkap sealed mengadap ke dalam bangunan tempat orang makan.
jyeah 'seronok' sangat tengok view tempat makan. lolx
(dah request nak view lagoon tapi tak ada. may be bilik besar-besar ada).
so may be next time tak ada kot nak stay sini.
alang-alang nak bayar lebih, better la stay kat sunway resort and spa.
sebelah je. *cough cough* :P


main di gigi-gigi air. ni tempat yang ada wave.



bawak ariana naik slide.

since bawak budak kecik,
tak ada la nak naik gelongsor laju pakai pelampung besar tu.
zaman remaja ria dulu boleh la.
kali ni kita bawak tempat-tempat selamat untuk budak-budak aje. hahaha


ariana dan trend suka melompatnya. tak tau takut langsung. risau pulak ai.



wani e.



lepas mandi pergi tengok haiwan-haiwan pulak kat taman hidupan liar dia.



yeah. i dunno who that is :P



time ni ariana dah macam nak tidur dah. memang time dia tidur tengah hari pun.



naik jambatan gantung. time ni ariana dah fall asleep.

ni 2nd time naik jambatan gantung sunway lagoon.
serun jugak la nak pandang bawah.
orang bungee jump pun kat area situ.
seram wehhh.
tapi sy ambik jugak gambar and video kat atas tu.
seram-seram diketepikan seketika. lolx

dan untuk penutup,
disudahi dengan video meerkats comel gile
ouh i love meerkats!
mereka sungguh comel,
lagi-lagi bila berdiri dan memandang ke hadapan.
tapi laju betul diorang jalan.
kalah ai! HAHAH

till then!


video

3 comments:

Dkna Abza says:
at: February 24, 2015 at 2:39 PM said...

kena tunggu anak besar baru boleh kesana.. bawak anak kecik, kita mampu tengok jer..bapak yang lebih2 main..ahahhaa

Aty_Fared says:
at: February 27, 2015 at 8:23 PM said...

dulu masa bujang gi sini.. dah ada anak teringin nak bawak.. tapi malang nya anak takut ngan air banyak2.. tah apa2 jer kan.. huhu

wani ezryl * says:
at: February 28, 2015 at 11:59 AM said...

dkna^ ha a kan. kalau tak, dapat main kat tempat2 cetek dan less thrill :D


aty^ eh biasanya budak2 suka main air. ajak dia main air selalu, mesti lama2 dia suka.