Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, February 08, 2015

cerita hari tu

hari ahad macam ni, sikap rajin adalah melebih-lebih (rajin ke arah kelaghaan seperti ni lah, update blog dsb HAHA)
so rajin nak post gambar pergi tapau makan kat tappers cyberjaya hari tu.
because the lighting is good.
why not snap! xD



tappers' interior is neat!

first time actually try tappers ni.
harga adalah berpatutan.
makanan dia adalah biasa-biasa saja.
bolehlah untuk makan, tapi tak jumpa WOW lagi. haha
(mungkin pun sebab laksa johor yang sy nak makan hari tu dah habis. huu).


ariana macam biasa, mengorek purse mama. gigih muka dia.



husbandku yang forever gorgeous. hihi



myself. memang sakit hati zits banyak gile hoihhhhhh (ni lah akibatnya makan bukan-bukan)



happiness for ariana is mengorek purse. hahaha



heylo!!



i like this one. so cheerful. haha



best friend no. 2 lepas husband. (ye wani e ramai best friends) :P


habis dah photos kat tappers.

ni ada sikit photos ariana kat rumah.
dengan baju rumah hijaunya. (baju free beli pampers drypers. kehkeh).
budak ni memang super aktif ok.
tak sampai tahap hyper gila-gila panjat tv lagi.
tapi boleh tahan la aktif dia sampaikan cikgu tadika dia pun asyik cakap serupa gitu.
kalau ai hantar dia ke taska pagi-pagi kan,
nanti cikgu dia cakap la "aktif dia ni."
dalam buku taska pun selalu tulis dia ni ceria and aktif.
kalau ada calar kat tangan ke apa, tanya kat orang taska tak supervise ke, kang dicakapnya "anak puan aktif sangat."
hoah dah naikkan yuran taska 100 ringgit tahun ni (RM450 sebulan. pengsan), jadi sila bertabahlah dengan keaktifan dia. haha. extra 100 ai bayar untuk yang itu :'D


tengok mata dia yang bright tu pun tau budak panjang akal ni. ada je idea dia.

serius ni bukan kata-kata seorang ibu semata.
memang dia panjang akal!
ni baru setahun lebih ni.
ku bayangkan tahun-tahunnya yang mendatang.
ku bayangkan ariana double 4. wahhhh
tak pe. boleh handle! yosh!!


aktiviti memanjat kabinet tv. kihkih

popcorn tu macam biasa la.
ni sebab pakai pampers.
korang bukannya nak tengok budak pakai pampers kan.
so kita popcornkan aje :DDD


dah start lari pecut. hahaha. gaya pelari pecut tu dah ada. badan montel. lolx!

popcorn kat tengah tu sebab bakul dia bersepah.
tak de nya ai nak tunjuk rumah bersepah kat sini. hahaha hartamas.

kbai!

0 comments: