Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, February 27, 2015

a secret (hideout) eatery

aicewah, kemain tajuk.
tapi memang ye pun baru-baru ni husband ada bawak ke satu tempat makan yang best.
tempatnya warung biasa aje pun.
tapi menjadi tempat rahsia kitorang.
sini makanan sedap sangat, affordable (harga standard) dan suasana open.
kedai orang klate.
not going to characterized people,
tapi tak dinafikan yang orang klate masak sedap. ahax.

if ever korang pernah datang sini,
boleh tahan sedap kan? :D


husband ordered mi hun tomyam. pekat gile kot kuah tomyam dia. yummms.

husband cakap biarlah tempat ni jadi tempat secret.
tengoklah warung bunian (kat area kajang eh?)
walaupun tersorok, famous gile.
so semua orang berpusu-pusu nak datang makan.
penuh memanjang.
jadi bagilah peluang kitorang untuk makan dengan tenang tanpa trauma melihat rakyat putrajaya yang super ramai itu :P
itu pun lepas kitorang datang, ramai jugak yang datang and hampir penuh meja-meja.
tapi masih selesa untuk makan.


maggi celup sedap nak mamP.



sate ayam pun sedap nak mamP. lolx

sate tu harga standard 80sen secucuk.
tapi sebab sedap sangat, tak kisahlah 80sen pun. haha








nah peep sikit gambar warung dengan husband di depan. lolx. kot la korang terserempak kedai ni one day.


tata tutu!

0 comments: