Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, January 15, 2015

lunchie

ni cerita lunch semalam.
hari ni tak kot kalau nak makan luar sebab tengah peak time bonus dengan br1m bram keluar ni mau lagi fully loaded kedai-kedai makan kat luar sana. ahax.
(sila elakkan kesesakan :DD)

btw korang plan nak shopping apa dengan bonus hari ini? aicewah. shopping katanya.

semalam ajak they all makan kat padi house.
dah lama pun nak mengajaknya, semalam baru sempat sebab masing-masing ada kan.
diorang ni banyak tolong bab-bab kerja. tip top belaka.
as a gratitude, ajak makan, apa lagi. makan adalah awesome! xD


nasib ada meja ok. ni satu meja kosong. semua penuh. gila kau padi house.

padi house ni memang terkenal dengan asyik-penuh-manjang-waktu-lunch-hour.
ingatkan tengah-tengah bulan ni ada la sikit kekosongan.
ada ok. satu meja je. kahkah. lain semua penuh. tahniah.

tu pun meja cukup-cukup empat kerusi.
macam tau-tau je. lolx

lai lai ai intro sama mereka :P

zahirah.



khursiah. memandang ke kejauhan. sy candid ni hahah



aleyne tengah makan nachos.



appetizer; cheese nachos. tapi cheese dia dah sejuk sikit. jadi membeku. ahahah



ni zahirah punya plate sampai dulu; deep fried chicken parmigiana. glamour ko, nama :P



mine; eggplant pasta with chicken sauce. sedap gils.



khursiah's; padi house chicken chop rice.



aleyne's; creamy mushroom chicken alfredo.

sekian kisah makan-makan lunch. lolx

selamat mendapat bonus, semua! (to gov servants only) :D
bye!

0 comments: