Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, January 15, 2015

going to aeon big for home stuff

bertabahlah dengan siri uploading 100 gambar anak oleh ibu yang obses. HAHAH not!
tak sampai 100 pun and this is not a photo-spam.
ulangan! ok tak payah ulang :P

well malam semalam kitorang ke alamanda.
tak pergi mana pun, just nak beli barang keperluan rumah.
sebelum AEON big penuh hari ni dengan kebanjiran penerima-penerima bonus,
eloklah kita redah AEON big time dia tengah kosong. fuahaha
lagipun memang banyak barang dah habis. kebetulan.
so let's!

ariana ni memang gigih nak tolak troli. sendiri tak nak duduk kat dalam!



busted! tengah tolak troli. :P

akibat ketaklaratan nak kejar, kita masukkan jugaklah dia ke dalam troli.
tak duduk diam jugak ok!
mau dipanjatnya troli itu. ok fine. panjatlah.
asalkan kamu happy. lolx

tengok tengok, kaki sebelah dah siap angkat!

lepas tu dia siap garang-garang kat sorang budak perempuan (sekolah rendah kot) yang berdiri kat kaunter sebelah. tengah tunggu mak dia membayar.
budak ni siap la nak hulur tangan nak salam, tapi ariana tepis ok.
dasar eksyen. lolx
terkebil-kebil budak tu tengok dengan adik dia.
but i told her "dia nak main sep-sep la tu." haha
and ariana started mumbling her own language to that little girl. sabarkan je la.


aiyoh dah nak keluar dah tu!



si tecik mi favorito.



pandangan penuh akal. ada la tu plan-plan dia tu. hahaha

dan seperti biasa,
trip ke alamanda tak sah kalau tak berakhir dengan naik 'CAR'.
sy rasa bisnes beli mesin kereta mainan ni untung la.
tiap kali je mesti ada budak naik.
tau-tau dah habis 4ringgit buat main kereta ni aje. haihs.
tak apa.
it's happiness that counts.
that happy look on your child's face when he/she jumps into that car. yeahh.

sibuk nak tengok masyarakat keliling. naik aje lah kereta tu. -_- pin pin pon ponn.



tengah cari clutch. bahaha



happy kemain. esok dah besar mama hantar bil ye. sekali pi alamanda 3-4 kali naik. darab 700. ok.



makan roti pemberian babahnya.



lasttt sekali baru sempat bergambar bertiga! yiehha!



say teaseeee! (not cheese. not mainstream. lolx)
dahlah.
babai! xD

0 comments: