Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, January 29, 2015

kursus

hari ni ada kursus penulisan kertas jemaah menteri.
i had so much fun because i want to learn this in a proper way since last year kot (even though seumur hayat ni tak pernah buat MJM or NJM pun. just tolong touch up MJM NJM orang lain. kahkah)
but i really appreciate the knowledge that i got.
macam-macam dapat dalam masa sehari. great!

**MJM=memorandum jemaah menteri
**NJM=nota jemaah menteri

not much photos.
pemalas lipas nak snap gambar.


getting a new friend. this is baya; a cheerful and friendly one.

i also met dell & cik mima there.
and hazrul. and saw jeva (my husband's friend).
what a small world.

yang anehnya (aneh? bahaha) kursus ni dianjurkan oleh puspanita (national).
rupanya puspanita ada aspirasi baharu untuk keluar daripada stereotype 'leisure club' or 'housewives club' .. and comes up with all great activities; pendidikan, kebajikan, sukan. etc.

tapi kalau program puspanita, harus ada cabutan bertuah.
i think it's their trademark. :D
tapi nombor sy tak dapat pun. *haihs*
but then i got a gift for asking a question to the speaker! (hah, tanya soalan pun dapat hadiah??! itu yang sy tanya kat urus setia bila sorang tu datang hantar hadiah kat meja hahah).
kuiz pun dapat hadiah jugak ok. kalau korang rajin nak menjawab la. hihi
thanks, puspanita kebangsaan! you've been so kind!


my heavy gift. lolx

0 comments: