Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, January 29, 2015

hisap jari

sy membuat eksperimen selama beberapa hari (tiga hari kot?) tak terlalu attached dengan teknologi.
i mean there's a bit of fb, twitter and instagram, but not too frequent like always.
sebab kadang tu pagi-pagi buta (1, 2 a.m.) bangun bancuh susu ariana, sambung main phone pulak tengok twitter la fb la lama-lama sampai nak ke subuh. *not good!*
but what to do, time tu je masa yang ada untuk surf.
time balik rumah dari ofis, ai bz menguruskan hal rumah lolx

and the result?
tidur yang mencukupi, rasa lebih fresh and lebih sihat. bahaha
andd ada masa lebih untuk buat perkara lain.. i mean quality time rather than duduk mengadap phone.
seriously technology time eats us.
may be akan teruskan lifestyle macam ni.
masih online, cuma tak terlalu attached. hihi

soooo.
ni cerita ariana bariana si penghisap jari.
habit dah kan.
nasib baik la you mempunyai mak yang garang ini.
nak hantar pergi taska pun dia nak hisap jari.
lantas kena tegur dengan sy.
budak ni sekarang bukan boleh.
orang tegur sikit, emosi. *we found it too cute lolx*
kadang kita tak marah dia pun and gurau-gurau je, dia ingat kita marah dia hahaha

first day tu dia menangis ok.
ni kat bawah ni gambar second day.
dia dah ingat yang semalam tu mak dia yang garang tak bagi dia hisap jari...

terus tak dapat hisap jari. ketap mulut je la. haha



sentuh jari sikit kat mulut pun jadi laa. pandai ok budak ni.



virtual thumb sucking namanya. jarak jauh. ahaha



comel betul mama tak bagi hisap jari tapi sebolehnya dia nak letak jugak jari kat situ.



"i'm being nice today, right? can you consider to let me sucking my thumb?" the answer is NO. *gelak ursula* 



sorry honey, but this is for your own good.



duduk je la macam ni, ye. lagi baik :P

tapi kat taska tak tau la dia hisap jari ke tak.
ni dia tengah tidur ni, hisap jari jugak.
nak tarik keluar tak sampai hati.
alahai ariana.. ariana. :'DDD

0 comments: