Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, December 27, 2016

straw

hey, peeps!
how's your day? :)

semalam isnin hari cuti am, tak buat apa sangat pun.
just keluar ke AEON cheras selatan,
beli barang-barang untuk budak-budak ni masuk taska baru minggu ni.

ariana pulak tidur, satu stroller tu dia yang conquer :DD
kebetulan ada troli dengan seat untuk budak kecik kat information counter.
so pinjamlah kita barang sebentar. lolx

while waiting for babah cari barang kat aisle yang sempit, kitorang tunggu kat depan.



ariana was sleeping the whole shopping time. lolx

rasanya dia tidur sangat cukup.
so bila dia bangun tu, mood adalah sangat baik. haha


anaqi tengah amused dengan mainan yang siapa ntah tinggalkan kat rak sabun-sabun baby tu.

weheyy sebenarnya nak cerita yang anaqi managed to sip from the straw yesterday!
sebelum-sebelum ni tak pernah try pun bagi dia straw.
ingatkan tak tau nak pakai straw pun, so tak bagilah.
biasanya hujung straw tu kita celup dalam air, tekap atas straw, then bagi dia minum.
macam suapkan dia minum pakai strawlah.
tapi semalam kebetulan ada kotak ribena belum bukak daripada percutian sebelum ni.
and i was thinking, kalau dia boleh minum susu, mungkin dia boleh hirup guna straw tu.
and yes, he did!
kemain suka dia minum,
tak nak berhenti dah. hahaha

enjoying his first drink from his first straw sip.



gigih tu suruh babahnya tangkapkan gambar. hahaha

till then!

0 comments: