Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, December 06, 2016

going out with the kids



hey hey!
sempat pulak berblogging hari ni.
yep and that's because i'm on leave.
tak sihat, tisu-tisu bertaburan di atas katil. lolx

so blogger dashboard dah berwajah baru!
tapi reading list dok kat belah bawah.
sebenarnya sy lebih suka macam dulu..
buka blogger je dah keluar reading list. ke boleh adjust?

it's the end of the year.
ramai yang tengah bercuti atau plan nak cuti kan.
plan shopping. plan vacation.
sy sendiri tak sabar nak tunggu jualan buku the big bad wolf 9-19 disember ni.
mulanya fikir elok ambik cuti sehari dan luangkan masa seharian kat sana,
tapi bulan ni dah kaya dengan cuti hari isnin kan *bahaha*
plus tengah cuti sekolah.
ai cuti ke tak cuti ke, sama je nanti ramai orang jugak kat situ.
so better bangun awal pagi lepas subuh untuk ke BBW.
it's 24hours and berlangsung dalam tempoh 10 hari, i'll be having plenty of time.


well we love weekend.
disebabkan rumah dekat dengan mall, ke mall je la bawak budak-budak jalan and main.
ariana suka la tu naik rides bagai.
ni photos weekend kitorang; various weekends.

naik horse, kata ariana. bila dia cakap nak naik horse, maknanya nak naik marry-go-round ni.



time ni kat ioi. restoran kat ioi ni masa weekend selalu penuh. so kita ke restoran yang tak penuh sangat; fuel shack.



my fave cheese fries. tak sama 100% dengan yang kat ayer@8. i love ayer@8's better. tapi dah tutup kat sana :(



fried chicken.



anaqi dah boleh jalan sekarang.

mind you budak anaqi ni kalau merangkak, laju gile ye.
ni dah boleh jalan.
belum lari lagi, tapi it's getting there :DD
baru hari tu belikan dia kasut, so that senang pergi mana-mana kalau tak nak duduk kat stroller.


satu lagi musim dia; memanjat.

baru pagi tadi budak-budak ni panjat grill depan pintu rumah.. sebelum ke taska.
kena bising dengan sy la sebab memanjat. lolx


@ zoomoov. sini 3 kali jalan bayar RM20. lama la jugak pusingnya.

sekian saja.
kepala pusing sebab selsema. haha

tata!

0 comments: