Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, December 09, 2016

dah friday!

hola!

dah tepu otak bekerja, maka mari kita rehat sebentar.
tadi dok siapkan kerja, pukul 3 lebih baru sempat nak makan nasi ayam.
tak pe tak pe, sebab sebelum tu dah makan pisang tanduk goreng yang crunchy daripada kafe ofis kat bawah :D

hari ni kami semua mendapat perkhabaran terkejut.
i.e big boss division kami dah naik pangkat ke upper post.
berkuat-kuasa serta-merta ya.
jadilah division ini yatim piatu kerana 'mak' dah nak tinggalkan kami.
mungkinlah ada pengganti untuk chair big boss kat sini.
tapi our boss pergi time minggu depan nak ada meeting dengan presentation ke KSU huaa.

surprise surprise betul JP*A ni.

i'm too tired i need a rest.
ni pun demam dah habis, tapi hidung blocked tak habis lagi.
nak balik rumah buat 'snow angel' atas tilam. HAHA

tapi rasa macam nak pergi pasar dulu.

tu diaaa. part pergi pasar kemain gigih.

later!

0 comments: