Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, November 11, 2015

shopping mana yang sempat

macam ni la orang duduk kat rumah.
tak de excitement mana hahaha
harini ai pi 'shopping', online shopping je.
sebab dengar lazada ada buat sale dua hari; today and tomorrow.
tapi kalau beli hari ni 11.11, bayar pakai maybank card dapat diskaun lagi.
parents yang suka beli stok pampers banyak-banyak tu bolehlah check. beli terus sekotak. lolx
dan macam-macam lagi barang, sampai yang off 90% pun ada.
sebenarnya dah lama tak online shopping.
dulu suka jugak beli groupon.
lepas tu macam sibuk, nak bukak groupon and shopping apa pun dah terlupa.
or mungkin tak de apa nak dibeli.

harini nampak macam banyak pulak ucapan happy anniversary kat facebook.
oo patut la. tarikh lawa!
so ramai yang kahwin tarikh 11.11 ni kot. :D
happy anniv to you guys.

ok nanti free sy blog lagi.
toodles!

0 comments: