Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, November 24, 2015

baby cot baru

sebelum ni anaqi memang tidur atas katil je beralaskan comforter.
tak pakai baby cot pun.
sebab baby cot lama yang ariana punya dulu duduk kat putrajaya.. kitorang tak bawak ke shah alam.
satu hal nak bukak angkut masuk pulak kereta myvi.. muat ke? haha
so tidurlah kamu di atas katil je, anaqi :P

tapi semalam my mom ada belikan baby cot baru untuk anaqi.
yang ni kaler putih.
mama cakap senang nanti tak payah husband tidur kat tilam bawah-tepi katil tu.
kalau dah ada baby cot, husband boleh tidur kat katil.
kesian kot tengoknya tidur kat bawah. lolx
thanks, ma belikan baby cot ni.


husband tolong pasangkan. bilik kite kecik je sekangkang kera hahaha. nasib baik muat.



anaqi sleeps; sebelum.



anaqi sleeps; selepas.

barang-barang yang dok tepi dinding tu kita alihkan letak bawah baby cot.
sebab ada ruang kosong bawah tu kan.
so jimat space la sikit.

dan seperti biasa, baby cot telah dirasmikan dulu oleh ariana.
dia masuk duluuuuu.
hamboi sangat.

siap duduk bersimpuh lagi.



sleep well, anaqi. walaupun dia ni selalu buat bunyi time tidur. nak kentut pun punya la eee ooo bunyi.. haha

0 comments: