Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, November 08, 2015

thanks for coming!

harini ada yang datang melawat anaqi kat rumah.
last weekend mak (MIL) and makcik-makcik sy ada datang.
hari ni mak datang lagi with fams yang tak datang last week and ada jugak kawan-kawan sekali.
terima kasih datang visit kitorang ok! :)


kak ida, adam & 'ammar.






ila & siti and their kids.



my mak, yang hujung tu BIL isa. yang terbaring tu BIL ibal, kesian dia kerja shift malam tu. last week dia datang jugak jadi driver, kitorang suh dia baring sebab tau penat baru balik kerja.



mak and anaqi.



family side husband (cucunda haha)



my biras, ila and anak no. 2nya, qesya.



durra, her mom and her bros juga ada datang.



selfshot dengan siti. orang berpantang memang muka sememeh macam tu (alasan). hahaha

tqsm kepada yang datang! :)

0 comments: