Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 28, 2015

isnin = cuti

yoshh hari ni sy cuti.
kira sambung cuti raya hari tu.. haha
tapi more to nak rehat-rehat sebenarnya.
and dapatlah basuh baju, lipat baju semua hari ni.
walaupun jerebu dan sekolah kat putrajaya semua tutup hari ni, taska ariana buka.
just tak hantar dia lah.
biasa kalau sy cuti memang tak hantar ariana pi taska.

so harini bawak dia pi alamanda kejap pagi sampai noon.
sebab hari ni 28hb kan.. if shopping kat aeon big dapatlah diskaun member 5%.
walaupun tak banyak 5%,
tapi kalau beli banyak-banyak tu, did save a lot.

bawak ariana main kat toys r us jugak.
and belikan dia mainan.
sukalah dia tu main dengan mainan animals semua ni hahaha
gigih dia main.
most of the animals pun dia kenal nama.

banyak je idea dia ni time main.

nak cerita lagi
tapi kemalasan menaip merajai diri hahaha
esok kerja dah.
tapi pagi-pagi nak pergi meeting kat KL.
so tak de tuesday blues ke apa ye.. lolx

till then!!

0 comments: