Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 23, 2015

cerita sehari sebelum raya aidiladha

kasut super comfy untuk ofis - baru beli minggu lepas.

tu gambar selingan je. haha

since hari ni sehari sebelum raya kan,
separuh ofis dah kosong.
ramai jugak yang belum cuti, tapi ada yang pergi site visit atau yang half day sebab tak nak menempuh jam gila pada waktu petang. lolx

sy masih setia kat ofis,
pagi settlekan kerja mana yang ada walaupun mood kerja tu a bit off. haha
brought my ultrabook with me, so bila kerja dah settle tu kita boleh tengok movie kat ultrabook. *mode wayang on*
dahlah big boss kerap jengah (agaknya sebab bilik orang lain dah gelap - cuti kan)
time jengah tu la pulak tengah tengok movie hahahaa
tak pe asalkan kerja settle.

lenguh belakang macam biasa.
tak larat mak cik hoih.

husband cuti hari ni.
so tanya dia tak pergi tengok wayang ke? *hobi ultimate dia*
dia cakap tak de cerita best.
tapi dia pi alamanda jalan-jalan petang tadi.
kirim belikan nasi beriyani udang galah, kononnya untuk sajian buka puasa.
tapi katanya kedai tu dah tutup la pulakk.

sempat pulak tu google kat mana nak cari nasi beriyani kat putrajaya ni.
yang dekat.
hah ada!
balik ofis pusing ke ayer @8, pi restoran serabei.
ada ok nasi beriyani ayam (ayam masak merah rasanya, melihatkan rupa paras ayam tersebut lolx)
tapau nasi beriyani ayam then headed home.
ni tengah tunggu waktu berbuka la ni.
sat lagi nak pergi tengok drama pukul 7. boleh? hahaha

ok nanti ai update lagi.
selamat ber-prepare untuk raya semua!!
xoxo.

0 comments: