Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, December 15, 2015

hal-hal hari ini

hola!
selamat hari selasa peeps!

bagus budak berdua ni kalau tidur serentak.
kalau sorang nak tidur, sorang lagi tak tidur,
maka sampai ke sudah dua-dua tak tidur. gedit? gedit? *ketawa menangis*

safe and sound.

sebab kalau anaqi dah mata separuh nak lelap,
kang ada je ariana dengan bunyi-bunyiannya hahaha.
so tak jadi tidur.
ni dah lelap sama-sama, bolehlah mama blogging kejap.
sepanjang siang ok budak berdua ni tak tidur :P


telur masak kicap.

yeah!
akhirnya dapat merealisasikan salah satu menu yang nak dimakan selepas berpantang..
..jeng jeng..
telur kicap! HAHA
tunggu la.. akan ku makan setiap satu dalam list berlima tu (rujuk entry lepas-lepas).
sebenarnya nak tambah lagi.. nak makan kat restoran serai jugak. hehe
tu tak lama lagi bolehlah kita pergi kan ;)

husband pun semalam dah tanya nak makan mana.
"eh ayang dah habis pantang kan? nak makan apa-apa tak?"
wah concernnya dia. nak belanja makan ke tu.
terharu ai kejap. lolx

and i said "oh. dah makan tadi telur kicap."
like it was the best dish on planet earth! xD

tapi kalau beliau nak belanja, kita akan claim nanti.
orang dah offer jangan nak tolak! haha


melepak tanpa arah tujuan. 3 beradik.. eh. 3 beranak. hahaha perasan muda kau :D

toodle-loo!

0 comments: