Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, December 30, 2015

anaqi 2 months

gembira 2 bulan muda! (happy 2 months young!) to anaqi!! xD

//suka tengok kipas
//nampak gaya nak ajak borak
//nampak gaya nak hisap jari *hoh no!*
//bright bigger eyes
//dah boleh tegakkan sikit leher, tapi kepala berat hahaha
//manja bak hang



disertai 3 random photos of him :

muka tak puas hati kena bedung. ahaha

dia kalau dibedung baru nak sleep tight (tidur nyenyak, bak kata orang manchester :P)
kalau tak, nanti tangan dia tergapai-gapai terkejut,
especially if dengar bunyi bising sikit pun.
biasalah baby. kita nak jalan pun kena jingkit-jingkit tak nak bagi dia terjaga. lolx
tapi kalau dah nyenyak sangat tu, tak bedung pun tak pe.
nanti dia akan tidur dengan tangan terangkat la, menopang dagu la, macam-macam aksi.


tangannya mostly masih pakai mittens, tapi kadang buka jugak bagi ruang udara :D



a super good boy.
ok cya bye!!

0 comments: