Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, December 20, 2015

serai satay bar on december

ahaha hari ni rajin sikit nak spamkan blog sendiri dengan photos.

malam semalam (sabtu) kitorang pergi makan kat serai satay bar, shaftsbury, cyberjaya.
sy, husband, ariana and anaqi dari banting jumpa family in laws.
the rest dari shah alam.





faliq and wife, ain.



husband, ma mom & anaqi :P



harith and myself.

(eh gambar abah tak de sebab abah keluar jalan mana ntah time tu)


ariana fall asleep in the car. 'great' timing, daughter. haha



husband.

kitorang ni masuk dalam restoran tu dah macam makcik pakcik yang sememeh habis ok.
tak de gaya nak masuk restoran langsung :'DDD
husband dukung ariana tengah tidur dengan kaki seluar jeansnya lipat senteng macam redah banjir (there's a reason behind it.. tapi ai lupa. lolx)
dengan bawa lapik and bantal anaqi.
me, holding anaqi dengan tudung ntah betul lipat ntah tidak.
hahaha
excuse us :P


air sirap selasih husband punya. looks tempting.



sirap bandung kot.

then lepas tu anaqi berak.
cirit. hahaha
sampai bocor seluar *poor him*
so me and husband kena turun bawah (restoran kat tingkat atas), ambik pampers semua dari kereta and bersihkan kat toilet.
jadi tak sempat nak snap food photos.
so semua gambar makanan apa kat bawah ni are courtesy of mama's phone. xD


oh ni je satu sempat snap guna phone sy. tu pun gelap gambarnya. lolx



buttered tiger prawns.



buttered tiger prawns.



deep fried samrot seabass.



the seabass again.



tomyam dan rakan-rakan.



buttered prawn and tomyam. (hahaha apa2 je la caption ni :P)



sotong tepung.



kangkung belacan and deep fried brinjal.



ikan close up. matanya laksana bulan purnama :P



tomyam ayam.



mee goreng mamak.



seafood char kwey teow.

0 comments: