Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, December 13, 2015

anaqi day 44


anaqi on his day 44! seriousnya muka hoih :D

hoyeah hari ni anaqi dah berusia 44 hari!
means today is also my last day of confinement!! yiehhhhha *hahaha gelak petir*

i posted this photo of anaqi in fb,
and most of the feedbacks said that he looks more like me.
i guess so.
kalau tengok, may be hampir sama dengan rupa sy time baby dulu.
*tapi sy dulu tak handsome macam ni kakaka*
tengoklah kalau rajin nanti kita korek-korek album lama.
sy kata KALAU RAJIN ye. lolololx

so anaqi,
if you read this,
you on your 44th day adalah A okay.
sejak beberapa hari ni time tidur dah boleh adjust.
means malam tidur, siang mostly berjaga (ada jugak tidur tapi tak lama).
jadi malam-malam mama adalah indah belaka dapat tidur dengan baik kebanyakannya. kihkih
hope it lasts longer.
tapi nanti kat nursery nanti tak tau la kalau diorang asyik nak tidurkan baby je siang-siang.
hope not :P


ariana and anaqi.

your sis ariana loves you very much.
well i dunno either she knows what is 'sayangkan adik' or not, but she's getting there.
i heard stories of toddler brother or sister yang jealous dengan adik,
or suruh mommy dia letak adik dia kat luar rumah *that was funny and cute!*
tapi ariana tak begitu. haha
mostly dia akan tengok anaqi dengan keseronokan.
asyik nak pegang, asyik nak dukung anaqi.
kita pulak risau cam ne lahhh budak kecik ni nak pegang adik dia.
sometimes ariana suka pegang kaki dan tangan anaqi.
with amuesement agaknya sebab kecik sangat :PPP
"baby cik!" (baby kecik) she said.
she also knows your name is anaqi.
dia ni kejap je kalau ajar vocab. cepat je absorb.
jadi janganlah ajar dia vocab yang bukan-bukan. hahaha


babah and anaqi.

sorrylah tak ada gambar mama dengan anaqi.
sebab yang latest semuanya kat rumah and tak pakai tudung.
so kita simpan dalam phone je lah gambar tu :D
tak de gambar pun, you know i love you so, alright.

selamat hari ke-44 untuk kita berdua!!
ke arah hari-hari yang lebih awesome!

siap main skateboard lagi anaqi! tee hee

0 comments: