Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, December 13, 2015

ariana makan sate

sebelum letak gambar ariana makan sate *haha*,
nak ucapkan congrats kepada selangor kerana telah memenangi piala malaysia (yang ke-33) semalam.
selangor VS kedah, 2-0.
tak nak cerita panjang pasal bola sebab sy bukanlah peminat bola
and kat fb or blogs lain (and whatsapp groups) may be dah cerita panjang pasal bola ni last night :D

ni ha..
semalam lepas habis perlawanan.
gigih atuk main sepak periuk dengan ariana *atuk kena paksa la macam biasa.. hahaha*
ketung ketang diorang main.
bola tak ada, periuk pun jadilah.

periuk yang terlibat. mama beli untuk buat main masak-masak and berniaga, dia buat main sepak periuk pulak -_-"


haha.
dan seperti sedia maklum,
ariana ni fussy eater sikit.
tapi sate ayam dia suka.
nah gambar ariana with sate ayam ;)






ok tu je pun sebenarnya haha

selamat bercuti kepada yang bekerja di selangor esok!

bye!!

0 comments: