Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, December 08, 2015

1 month check up

hai hai!
pending punya entry.
hari sabtu lepas, pagi tu pergi ke SALAM untuk check up anaqi 1 bulan.
fuh dah 1 bulan usiamu, anakku :'D
(sebenarnya hari ni dah hari ke-39)

salah tengok kad appointment.
sebab biasanya pukul 9.
rupanya 10.30 pagi.
punyalah awal kitorang datang before 9 lagi hahaha gigih
turned out doktor pun dah ada awal,
dapat nombor giliran no. 1 and settle semua before 10 am.
awesomeeee.
memang nak kena balik cepat pun sebab tengah hari tu nak buat majlis kesyukuran (akikah) kan.


mula-mula tu tidur, lepas tu terbuntang dah matanya. haha



sempat pulak selfshot dengan husband. hahaa



anaqi on his 36th day.

so far doktor cakap semua ok.
growth, berat semua ikut milestone.
alhamdulillah.

so bawah ni pulak selingan semalam makan domino's pizza.
dah cakap dah.. pantangku tak berapa nak pantang dah akhir-akhir tempoh ni. haha

masih berkonsep pantang; bakar-bakar.


dan entry disudahi dengan photstrip anaqi muka mengada-ngada lolx




byeeeee!!

0 comments: